Polish Czech English French German Russian Slovak

Odwiedzili nas:

mod_vvisit_counterDzisiaj147
mod_vvisit_counterWczoraj440
mod_vvisit_counterBieżący tydzień147
mod_vvisit_counterBieżący miesiąc7086
mod_vvisit_counterWszyscy782250
Polityka RODO Drukuj Email

W związku z realizacją wymogów rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) - dalej "RODO" - Splywajcie.pl informuje o zasadach przetwarzania Pani/Pana danych osobowych oraz o przysługujących prawach z tym związanych.

Działając w oparciu o art. 13 ust. 1 i 2 RODO informujemy, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Splywajcie.pl Sławomir Kmiecik, ul. Okrężna 3, 77-430 Krajenka.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach realizacji wynajmu Pani/Panu sprzętu kajakowego lub organizacji dla Pani/Pana spływu kajakowego, na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1), zwanego dalej rozporządzeniem.
  3. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane tylko w okresie od daty zapytania pocztą elektroniczną do dnia realizacji zapytania.
  4. Pani/Pan posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
  5. Pani/Pan ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy  przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia.
  6. Podanie przez Panią/Pana swoich danych osobowych jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania danych osobowych lub wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych będzie brak możliwości realizacji zapytania.
  7. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, nie będą poddawane profilowaniu.
  8. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.

We wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem przez Splywajcie.pl  Pani/Pana danych osobowych, można się kontaktować w następujący sposób:

  1. za pośrednictwem poczty e-mail na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.   w temacie wpisując RODO;
  2. za pośrednictwem poczty tradycyjnej na adres: Splywajcie.pl Sławomir Kmiecik, ul. Okrężna 3, 77-430 Krajenka
  3. telefonicznie: +48 728  969 586
 

kajak PERCEPTION Vista

Reklama
Valid XHTML and CSS and Profesjonalne strony internetowe.